Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Europejskie FORUM Operatorów maszyn budowlanych: pomp do betonu, koparek, dźwigów, żurawii, itp. Strona Główna Europejskie FORUM Operatorów maszyn budowlanych: pomp do betonu, koparek, dźwigów, żurawii, itp.
Forum operatorów mniej lub bardziej skomplikowanych maszyn

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
GRA Komputerowa - Symulator
Autor Wiadomość
PDL 
Administrator

Jesteś operatorem ?: TAK
Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 279
Skąd: Gdynia
Wysłany: Wto 10 Wrz, 13 23:19   GRA Komputerowa - Symulator

Podobno niezły symulator pracy operatora, można Sobie pojeździć różnymi sprzętami za free :mrgreen:
Bau-Simulator 2012 to marzenie każdego dużego i małego chłopca. W grze możemy sterować koparką, betoniarką, wywrotką i innym ciekawym sprzętem.



Program/grę można ściągnąc z SOFTONIC
 
 
emes 

Jesteś operatorem ?: TAK
Jaki sprzęt dziś obsługujesz?: JASO J85
Wiek: 40
Dołączył: 23 Lut 2013
Posty: 7
Skąd: okolice Rzeszowa
Wysłany: Pią 13 Wrz, 13 21:56   

Świetna rzecz. Od dawna marzę o symulatorze dźwigu, najlepiej wieżowego, najlepiej na PS. Niby mam to na co dzień, na żywo, ale jakoś tak... ciągle pewnie jeszcze tkwi we mnie ten chłopiec, który z otwartymi ustami patrzył na pracę tych pięknych, wysokich, na pozór wątłych, ale jakże silnych maszyn budowlanych. Ech, żurawie...
 
 
podnosniki 

Jesteś operatorem ?: TAK
Jaki sprzęt dziś obsługujesz?: podnośnik koszowy, wózek widłowy
Wiek: 37
Dołączył: 03 Lip 2015
Posty: 5
Skąd: Łódź
Wysłany: Pią 03 Lip, 15 13:49   

Nie wiecie, czy ten program Operator działa także na Apple albo Linuxie? Ew. czy jest jakaś specjalna edycja albo coś?
 
 
1wjo 

Jesteś operatorem ?: TAK
Wiek: 26
Dołączył: 23 Wrz 2015
Posty: 9
Skąd: Łódź
Wysłany: Sro 23 Wrz, 15 14:39   

podnosniki, na okładce napisane jest, że windowsy od XP do 7, a teraz również 8. O niekomercyjnych systemach nic nie ma... :(
_________________
Robiłem uprawnienia w przyjaznej firmie: http://1wjo.pl
 
 
PDL 
Administrator

Jesteś operatorem ?: TAK
Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 279
Skąd: Gdynia
Wysłany: Sro 23 Wrz, 15 20:05   

podnosniki napisał/a:
Nie wiecie, czy ten program Operator działa także na Apple albo Linuxie? Ew. czy jest jakaś specjalna edycja albo coś?


Pod linuxem (np. ubuntu) jest takie coś jak emulator Windowsa (Wime). Nie zawsze ale nieraz udaje się odpalić naprawdę duże aplikacje Windowsowe. Spróbuj, może pójdzie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
NASI PARTNERZY